Binjakët

Këtë javë mund të ndjeni nevojën për të përqafuar pjesën aventureske të vetes. Besoni në veten dhe potencialin tuaj. Lërini mënjanë dyshimet. Aventura dhe bukuria e saj, në fund të fundit, fshihen në gjërat spontane dhe jo në logjikë. Krijimtaria juaj do të lulëzojë. Përqafojeni atë, së bashku me romancën që ju rrethon.

Peshorja

Ju mund të ndiheni pak “të ngarkuar” në këtë kohë, për shkak të detyrimeve të shumta, por ka dhjetëra gjëra për të pritur. Mundësitë që do të forcojnë vetëbesimin tuaj, takimet me të dashurit, kërkimi i brendshëm dhe argëtimi ju presin, Peshore, për aq kohë sa ju e lejoni.

Ujori

Merrni hapat që do t’ju çojnë në mundësitë për të ardhmen tuaj. Hapeni mendjen për shpresën dhe më të mirën që do të vijë. Besojini vetes, forcës dhe nevojës tuaj për përmirësim të vazhdueshëm. Ju pëlqen të zhvilloheni dhe kjo javë është e përkryer për këtë.