I ftuar në “Wake Up” Bledi Mane ka folur se sa aktivë janë ish-banorët e “Big Brother Vip” në rrjetet sociale. I pyetur për gazetarin Ronaldo Sharka, Bled Mane shprehet se Sharka është një nga personazhet që bën debate, meme dhe reklama të shumta. Kjo gjë e bën të jetë në qendër të vëmendjes. Sipas tij Ronaldo mund të fitojë edhe 20 milion lekë të vjetra nga postimet në Instagram.

“Është më aktivi i aktivëve. Nuk toleron, nuk bën tangërllëqe. Lufton me ironi, debate, meme dhe me reklamat. E dashuron lekun dhe i ka vënë qëllim vetes. Ai ka luhatje, por në muaj mund të fitojë 20 milionë lekë të vjetra”, u shpreh Bled Mane.