Ish-konkurrenti i “Për’puthen”, Bruno Shemsho mëngjesin e sotëm është përfshirë në një aksident rrugor. Ka qenë vetë ai i cili ka bërë të ditur aksidentin.

Bruno është shfaqur i gjakosur në fytyrë dhe mjeti me të cilin ai po udhëtonte është shkatërruar në pjesën e përparme.