Menaxheri i Ledrit, Faton Shoshi, duket se i ka vënë kapak historisë së ndarjes duke konfirmuar se reperi dhe Sara nuk janë më bashkë.

Pas ndarjes, Ledri dhe Sara kanë marrë dhe një vendim që e ka zbuluar sërish Fatoni. Ai ka treguar i ftuar në “Prive”, se Ledri dhe Sara kanë mbetur miq.

Nga 1-10 sa kanë mbetur miq?

“Kurrë nuk mundesh të dish në brendësi. Besoj se kanë miqësi të mirë. Kanë edhe vajzën”, ka thënë ai, duke lënë të kuptohet se situata është e qetë.