Avokati i Sali Berishës, Genci Gjokutaj kërkoi që të pezullohet dhe të shtyhet mbledhja e Këshillit të Mandateve që po shqyrtoni kërkesën e prokurorisë për heqjen e mandatit të Sali Berishës.

Por Lindita Nikolla, tha se nuk jemi në rastet kur pezullohet seanca, pasi duhet të dëgjohen prokurorët.

‘Nuk jemi në rastet e pezullimit të kësaj seancë. Nuk parashtruar asnjë dispozitë qoftë ligj qoftë rregullore. Nuk mund të pezullojmë një seancë pa dëgjuar kërkuesit siç janë prokurorët.’- tha Nikolla.