Në fund të fundit, ata i duan të gjitha kafshët dhe duan t’i ndihmojnë dhe kujdesen për to. Këto shenja kanë kafshët e tyre shtëpiake, por janë gjithmonë të gatshme të hapin shtëpinë e tyre dhe të strehojnë çdo kafshë në nevojë, të lënduar, të sëmurë ose të vetmuar dhe që ka nevojë për kujdes dhe ngrohtësi. Ata i trajtojnë si anëtarë të familjes së tyre dhe bëjnë gjithçka për t’u gjetur birësimin më të mirë për t’u bërë.

PESHQIT

Ne vendosim Peshqit në radhë të parë dhe kemi arsyet tona. Është shenja më patetike nga të gjitha! Nuk ka mundësi që në rrugë të shohë një kotele apo një qen që vuan dhe të mos i “dhembë” zemra, të mos i dhemb shpirti dhe të mos fillojë as të qajë. Ai do ta marrë menjëherë në shtëpi dhe do ta çojë edhe te veterineri. Ajo nuk do të kursejë asnjë shpenzim dhe do të lëvizë parajsën dhe tokën për ta shpëtuar dhe për t’i gjetur një familje.

SHIGJETARI

Kjo shenjë ka si simbol Kentaurin. Një krijesë e mitologjisë greke, e cila ishte gjysmë njeri, gjysmë kalë. Shigjetarët janë adhuruesit më të mëdhenj të kafshëve që mund të takoni. Ata pëlqejnë të komunikojnë me kafshët. Ata janë të çmendur pas udhëtimeve në natyrë, kalërimit, etj dhe do të bëjnë gjithçka për të mbrojtur dhe për t’u kujdesur për çdo kafshë që u del përpara. Ata gjithashtu mund të jenë në krye të shoqatave bamirëse me veprimtari të pasur.

DEMI
Një tjetër shenjë simboli i së cilës është një kafshë. Demi e do tokën, fushat, të korrat dhe kafshët. Atij i pëlqen të kujdeset për ta dhe të jetë mes tyre. Ai dëshiron të dijë se ata janë të mbrojtur dhe të ushqyer. Ai do ta hapte me lehtësi shtëpinë e tij për të akomoduar kafshët në nevojë dhe për t’u kujdesur për to si foshnjat.

VIRGJËRESHA

Virgjëresha mund të jetë pak e çuditshme dhe e përmbajtur me njerëzit, por nuk është kështu kur bëhet fjalë për kafshët. Kjo shenjë mund të bëhet lehtësisht një veteriner për të ofruar shërbimet e saj për kafshët e sëmura në nevojë. Dhe në fakt, ai do të kishte bashkëpunim të ngushtë me shoqatat e mirëqenies së kafshëve për të ndihmuar në shpëtimin dhe mbijetesën e sa më shumë jetëve. Ajo del me një anë të ndjeshme ndaj kafshëve shtëpiake. Në fund të fundit, shtëpia e 6- të e zodiakut, e cila gjithashtu ka të bëjë me kafshët, i përket Virgjëreshës.

DASHI

Dashi nuk do të bëhet kurrë vegjetarian, por ata i duan shenjat. Rrallëherë do të gjeni një Dash që nuk ka mace apo qen në shtëpi. Kryesisht ai ka një mace dhe kjo sepse macet kanë shumë elementë Dashi në to. Ata janë gjuetarë, aktivë, inteligjentë, nuk duan shumë, janë të pavarur dhe lozonjarë. Dashi mund të jetojë vështirë me një person, por dijeni se ata do të strehonin rehat shumë endacakë që kanë nevojë për të.

LUANI

Luani mund të shoqërohej me Shigjetarin në organizata të ndryshme bamirësie për kafshët. Ai është gjithashtu një dashnor i madh i kafshëve dhe… shpirtplotë kur vjen puna për të ndihmuar një kafshë në nevojë. Ai nuk do të mendojë për para, kohë apo asgjë. Ai do të bëjë gjithçka për të shpëtuar shpirtrat e pafajshëm që vuajnë në rrugë dhe kanë nevojë për kujdes mjekësor dhe strehim.