Gjatë një bisede të zhvilluar pasditen e sotme me Gazin, Sara është shprehur se falë saj emri i Bardhit po bëhet i njohur.

Ajo mendon se emri i tij nuk ka qenë i dëgjuar deri në momentin që ka krijuar lidhje me Sarën brenda shtëpisë. Gjithashtu në fillimet e tij Sara mendon që ai ka qenë shumë pasiv, por Gazi nuk e ka mbështetur këtë gjë.

Gazi: E di ti për Bardhin që mban një super opinion jashtë?

‘Këtë nuk e dimë as unë dhe as ti, dhe ti nuk mund të mbash përgjegjësi për diçka të tillë.

Unë mendoj që nderin më të madh në ‘BBV3’ ja kam bërë unë Bardhit. Bardhi ka qenë shumë pasiv dhe emri i tij është përmendur pas lidhjes me mua. Emrin e tij s’e kisha dëgjuar ndonjëherë kaq shumë sa banorëve të tjerë.’- ka thënë Sara.