Në pritje të festës së Bajramit të Madh më 10 prill, Bashkia e Tiranës, njoftoi se për faljen e besimtarëve, parkingu në sheshin “Skënderbej” do të jetë në dispozicion falas.

Besimtarët myslimanë janë duke agjëruar prej 11 marsit, një formë sakrifice që arrin ekuilibrin e shpirti, shton forcën e durimit dhe e sjell njeriun më afër Zotit.