Disa njerëz janë “të etur” për qëllimet e tyre, për jetën e tyre të ëndrrave dhe janë të gatshëm të bëjnë gjithçka për ta patur, por nga ana tjetër ka edhe nga ata që rrinë vetëm shtrirë dhe s’bëjnë asgjë për veten. Sipas astrologëve një pjesë të fajit e ka edhe horoskopi, ndaj në artikullit e sotëm do ju njohim me 3 shenjat më dembele:

Luani

Të gjithë janë të vetëdijshëm për aftësitë dhe pasionin që ka Luani kur bëhet fjalë për të bërë gjëra të mëdha. E vetmja dobësi që kanë është dembelizmi. Ata duan të jenë më të mirët dhe më të mirët, por janë shumë dembelë për të punuar për këtë.

Shigjetari

Shigjetarët nuk duan të jenë “të ngecur” në rutinë. Ata kanë frikë nga ideja për të punuar me orarin 9-5 dhe shpesh nuk janë të përkushtuar kur bëhet fjalë për të punuar shumë për të arritur diçka.

Ujori

Ujorët janë njerëz argëtues dhe optimistë. Është ky optimizëm që i detyron ata të mendojnë se do t’i arrijnë ëndrrat e tyre thjesht duke u ulur gjithë ditën në divan dhe duke menduar për to. Ata janë njerëz dembelë që nuk e pëlqejnë monotoninë e punës.