Në klipin e transmetuar këtë mbrëmje u dhanë disa momente nga debati dhe fjala e banorëve brenda dhomës së rrëfimit.

Egla: Dy rrena që kam ardhur në audicion dhe më ke përzënë? Dhe më kanë përzënë nga një teatër.

Juli: Unë të kam toleruar shumë ty
Egla: Edhe unë të kam toleruar shumë ty.

Juli: 47 vjeç mashtruese, prandaj s’ke bo hajër

Egla në dhomën e rrëfimit: E di ku më ka ardhur ai mua në një shteg fantastik që s’do e kisha hapur kurrë brenda asaj shtëpie, se është mediokre.

Juli: Ti ke injoru, ke poshtëru koleget, i ke degjeneru prandaj s’ke bërë hajër.

Juli në dhomën e rrëfimit: Kam 20 vite që e bëj atë punë me të cilën jam ushqy, kam jetu dhe kam ndërtu karrierën time, kam marrë një titull që ma ka dorëzuar Presidenti, ajo thotë shko dorëzo titullin.

Egla: Shko merr ndonjë titull

Juli: E kam marrë titullin se kam punuar me këto krahë, të kishe punuar që ta kishe marrë titullin, je zvogëluar shumë, ti më godet mua në profesion, turp të të vijë, shko ankohu në Presidencë pse ma kanë dhënë titullin.

Egla: Legen se di si e ke marrë atë titull, turp të të vijë që e ke marrë me këtë surrat.

Egla në dhomën e rrëfimit: Unë po të ma kishin dhënë titullin edhe në këtë moshë të ma japin, nuk do e pranoj një titull të tillë.

Juli: Je një artiste e lodhur, inatçie

Egla në dhomën e rrëfimit: Unë nuk jam e ngordhur për famë si puna jote, s’kam çfarë bëj me famën, s’më duhet fama, unë punoj se dua teatrin, dua artin tim.

Juli: E çmendur dhe inatçie.

Egla në dhomën e rrëfimit: Muhabetet e tavolinës m’i sjell pa pikë turpi në shtëpi.

Juli: Mirë ta kanë bërë kolegët e tu që të kanë bërë dalje, do me bo humor ti, ti s’qesh njëherë.

Juli në dhomën e rrëfimit: Nga artist i madh qe s’ke bo asigjo dhe s’ke meritu asgjë.

Egla: Je marrë me karrierën time

Juli: Je një smirushe

Egla në dhomën e rrëfimit: Nuk do e pranoja një titull të tillë para ca emrash të tjerë që janë fshehur në shtëpinë e tyre këtij komuniteti, këtij lloji komuniteti që përfaqëson Juli.

Egla: 35 vjeç mjeshtër, turp kush ta ka dhënë dhe turp që e ke marrë