Është bërë publike video që tregon konfliktin mes këngëtares Maja dhe bashkëshortit të saj, Arben Shuaipi, ku shkak është bërë ndarja e pasurisë dhe kujdestaria e fëmijës. Në videon e publikuar “Ora News” dallohet bashkëshorti i Majës teksa filmon dhe e paralajmëron atë që të largohet nga banesa pasi pretendon është në shkelje të ligjit dhe me urdhër-mbrojtjeje.

LINK I VIDEOS https://www.youtube.com/watch?v=Ba_toGGRmc0