Nëse jeni Gaforre, keni një ashendent ose hënë në Gaforre , vazhdoni të lexoni! Gaforrja është një shenjë që përjeton GJITHÇKA. Ajo ndikohet jo vetëm nga fjalët, ndjenjat, veprimet, por edhe nga mendimet e të tjerëve, të cilat i kap në ajër.

Nuk e di nëse e keni kuptuar deri tani, por një shenjë që merr dhe përpunon kaq shumë nuk mund të mos prodhojë dhe lëshojë ngarkesa të fuqishme nga jashtë.

Vetëm në rastin e Gaforres, ajo do të sjellë tonelata emocionesh, të cilat mund të përmbajnë sasi bujare zemërimi, zemërimi, padrejtësie, dhimbje, zhgënjim, hidhërim. Mos prisni që ajo t’i trajtojë të gjitha këto me një buzëqeshje. Do ta them dhe do ta them përsëri, që të mund ta rrënjosni: mos i jepni dhimbje dhe zhgënjim një Gaforreje. Do të korrni stuhi…