Një burrë është “he dhur” nga dritarja e katit të dytë të banesës së të dashurës së tij, gjysmë i zh veshur, kur kësaj të fundit i erdhi bashkëshorti herët në shtëpi.

Momenti sa qesharak dhe i sikle tshëm është filmuar nga fqinjët. Në klip i dashuri i gruas shfaqet vetëm me të bren dshme e çorape duke u zvarritur në dritare, derisa më pas bie mbi një kamion të bardhë. Ngjarja ka ndodhur në Zyrih të Zvicrës, dhe video u bë vir ale sapo u postua në Twitter.