Sa herë ju ka ndodhur të njihni një person prej vitesh dhe një ditë të zgjoheni nga ëndrra e të kuptoni që ka qenë e gjitha një farsë? Nuk jeni të vetmit, e sigurisht jo për fajin tuaj pasi disa njerëz janë aq enigmatikë dhe të komplikuar sa nuk e merrni me mend, sidomos kur u përkasin këtyre 5 shenjave të horoskopit.

Dashi: Të lindurit në shenjën e Dashit njihen për karakterin e tyre impulsiv,dhe nuk e ekzagjerojmë aspak nëse i krahasojmë me një minë me sahat që mund të shpërthejë nga çasti në çast. Punojnë aq shumë për të arritur qëllimet e tyre, por nuk pendohen aspak për të çuar çdo gjë në djall brenda një minute. Po pyesni veten si ia bëjnë vallë? Mos prisni të gjeni ndonjë përgjigje, është pjesë e natyrës së tyre të komplikuar që për fat të keq nuk e ndryshojnë dot. Dashi ka gjithmonë të drejtë, madje edhe kur gabon, ai thotë se ka të drejtë të gabojë.

Binjakët: Nëse Dashi i ngjan një mine me sahat nga e cila mund të presësh çdo gjë, me Binjakët ndryshojnë gjërat pasi nuk e di kurrë se çfarë kanë në mendje. Ndodh që në momente kritike të vënë një maskë hipokrizie dhe cinizmi që mund të lërë këdo gojëhapur, ose tregohen mirëkuptues dhe të ndjeshëm atëherë kur nuk ua merr mendja. Binjakët e kanë mes reve dhe u pëlqen të jetojnë një dimension të realitet që nuk e prekin të tjerët.

Akrepi: Një Akrep arrin gjithmonë atë që do, për të asgjë s’është e pamundur. Ka një egoizëm të frikshëm, që jo të gjithë mund ta perceptojnë dhe kuptojnë. Nuk e ka aspak problem të shkelë në kallo dhe të dëmtojë të tjerët derisa të realizojë qëllimet e saj.

Bricjapi: Bricjapët kanë vështirësi në komunikim. Kokëfortësia është emri i tyre i mesëm. Ata kurrë nuk do të bëjnë atë që nuk e ndiejnë. Bricjapët rrallë i trajtojnë me respekt, kështu që rrethi i tyre i miqve dhe të njohurve është shumë i kufizuar. Ata nuk e tolerojnë mërzinë, kështu që ata e rrethojnë veten me njerëz që i konsiderojnë të denjë për të qenë rreth tyre. Nëse papritmas dashuroheni me një bricjap, do t’ju duhet shumë durim dhe durim.

Ujori: Ujori është shumë specifik në komunikim. Vetëm për ta vlen vetëm mendimi i tyre. Ata lehtë mund të fajësojnë dikë që justifikon veten. Ata janë të qëllimshëm.Akuariumet dallohen duke pasur një mendje të veçantë, por shpesh e lejojnë veten të ndikohen shumë nga emocionet.