Dubai është mësuar të thyejë rekordet e tij me të tjera rekorde.

Në Metropolin e Emirateve të Bashkuara Arabe nuk mjaftonte ndërtimi i dy hoteleve më të lartë në botë, tani duhet edhe një i tretë, që do ti mbaje banorët dhe turistët me kokën në qiell.

Ndërtesa do të quhet ‘Ciel Hotel dhe do të jetë e lartë 360 metra, katër më shumë se hoteli aktuali i rekordeve. ‘Gevona’, i cili kur u ndërtua e kishte kaluar me një metër hotelin e ndërtuar para tij JW Marriott Marqius.

Struktura do të zhvillohet ne 82 nivele dbhe do të jetë e hapur për publikun në 2022 dhe do të filloje nga puna në 2023.