Ministria e Jashtme e Malit të Zi thërret ambasadorin serb në Podgoricë, Vladimir Bozoviç pas sulmit të godinës së ambasadës malazeze në Beograd dhe tentativës për të djegur flamurin”

Sulmi ndaj ambasadës dhe simboleve kombëtare të një vendi mik dhe anëtar I NATO-s është absolutisht I papranueshë.Edhe pse sulmi ishte paralajmëruar 2 ditë më parë dhe zgjati më shumë se 1 orë është e pakuptueshme si autoritetet e sigurisë serbe nuk bënë pothuajse asgjë për të parandaluar sulmin ndaj simboleve kombëtare të Malit të Zi “, thuhet në deklaratën e MPJ të Malit të Zi.