Mëngjesin e 26 janarit, legjenda e basketbollit, Kobi Brajan hum.bi jetën së bashku me vajzën e tij 13-vjeçare, pas një ak.sidenti me helikopter. Mediat e huaja bëjnë të ditur se gruaja e Kobit, Vanesa po luf.ton për të qëndruar e fortë, por lo.ët nuk i pushojnë. “Vanesa nuk mbaron dot një fjali pa derdhur lot”, tha një i afërm i familjes për revistën “People”.

“Vanesa është e shk.atërruar. Mezi e mban veten. Por po luf.ton fort që ta mbajë veten për vajzat. Ajo duhet të jetë shumë e fortë në këto momente. Vanesa është e rrethuar nga njerëzit e dashur. Është moment i vështirë për Vanesën dhe të gjithë familjes”, tha i afërmi.