Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Ilir Meta ka bërë sot një postim të pazakontë.Me anë të një fotomontazhi, që Presidenti e quan “Memen e ditës”, Meta duket se do të nxjerri në pah “sulmet” e Rilindjes ndaj Presidencës së tij.Por duket se të qeshura nuk ka patur, por reagime të ashpra dhe ironi po.