Rita Ora ka zgjedhur që të gdhend në trupin e saj një pjesë nga e kaluara e saj, nga fëmijëria në Kosovë.Këngëtarja bukuroshe ka bërë një tatuazh i shkruar i gjithi në gjuhën shqipe dhe ka një domethënie shumë të veçantë. Në qafë, Rita ka shkruar fjalë “zog”.

Si të gjithë fëmijëët, këngëtarja bukuroshe kur ka qenë e vogël është thirrur nga mami Vera “zog i mamit”.