Kërkesat e vazhdueshme të Partisë Demokratike për qeveri “teknike”, protestat dhe reagimet e shumta që kanë ndezur konfliktin mes mazhorancës dhe opozitës, duket se i kanë lodhur mjaftueshëm qytetarët.

Një prej tyre, duket se nuk i ka përmbajtur nervat gjatë pyetjes që i ka adresuar një gazetar lidhur me këtë çështje.