Emergjencën e koronvirusit po e kalojnë ne karantine edhe personazhet publike. Mes këtyre edhe Lady Gaga, që ka publikuar një foto ku shfaqet në divanin e shtëpisë së saj në shoqërinë e qenve: ‘Nuk është një gjë e thjeshtë për t’u bërë, por është gjëja më e shëndetshme që mund të bëjmë të futemi në karantinë dhe të mos takojmë personat mbi 65 vjeç apo në grup.

‘Më pëlqen shumë të takoj prindërit e mi dhe gjyshërit, por është shumë më e sigurtë mos të kem kontakt fizik për të mirën e tyre. Unë jam në shtëpi me qentë e mi.Të dua botë. Do ja dalim. Besoni, unë kam fplur me Zotin. Ai ka thënë që çdo gjë do shkojë mirë’, ka vazhduar ylli i pop-it.