Loredana dhe Zuna janë dyshja më e komentuar e momentit.

Ndonëse ata e kanë mohuar lidhjen e tyre, faktet tregojnë të kundërtën.

Ata janë kapur disa herë mat dhe këto momente karantine po i kalojnë bashkë.

Ata janë izoluar të dy dhe këtë periudhë po e përdorin edhe për të punuar.

Dyshja ka kanë përgatitur një këngë të re dhe titulli na tërhoqi vëmendjen të gjithëve.

“Ti je e imja”, mban titullin kënga e cila do të publikohet ditën e enjte në orën 23:59.

Për të përpunuar këngën, atyre u janë dashur vetëm 45 minuta dhe mezi po presim që ta dëgjojmë.