Bashkëshortja e këngëtarit Shemsi Krasniqi- Shemi nga grupi “Ilirët”, ka ndërruar jetë pas një sëmundjeje të rëndë.

ImageVdekjen e saj e ka konfirmuar vetë këngëtari nëpërmjet një postimi në Facebook, duke shprehur dhimbjen për humbjen e saj.

Më tej ai shton se për shkak të situatës së vështirë nuk do të presë vizita në shtëpi, në mënyrë që të ruajë sigurinë e familjarëve. Tani në këto momente kur krejt bota po përballet me virusin corona, unë dhe familja ime dëshirojmë më të mirën për ju. Ne nuk dëshirojmë të rrezikojmë shëndetin e asnjërit nga ju e as nga familje ime. Përmes faqes së Facebook mund të na shprehni ngushëllime”, ka shtuar Shemi.

Shpresa la pas dy djemtë e çiftit, Bonisin dhe Uliksin.

Image

Image