Jo vetëm një këngëtare e talentuar, Zaimina Vajsari njihet edhe për format e saj se.ksi dhe të lakmueshme.Këngëtaren e kemi parë shpeshherë duke pro.vokuar me fotot joshëse që poston në Instagram, ndërkohë që së fundmi është shfaqur më perfekte se kurrë.

Edhe pas linjës së vajzës ajo ka arritur që t’i ruajë linjat dhe tani po konsiderohet si një ndër nënat më se.ksi të estradës.Zaimina së fundmi ka pstuar një foto ku shfaqet me një fustan ngjyrë ulliri ku qëllimi si gjithmon është i njëjtë: eks pozimi i hireve trupore.Përmes fustanit, ajo në pah ka vënë gj.oksin “shpë.rthyes” dhe këmbët se.ksi.