Mertens preferon të vazhdojë të luajë në Itali Sul muesi belg pritet të largohet nga Napoli dhe mund të përfundojë në Inter, edhe pse atë e duan edhe në Angli Dries Mertens preferon më shumë të vazhdojë të luajë në futbollin italian. Sul muesi belg ka shkëlqyer në sezonet e fundit me Napolin.nPor, gjatë verës që vjen ai pritet të largohet nga “San Paolo”. Interesim për 33 vjeçarin ka shfaqur Interi në Itali.

Ndërsa, në Angli atë e pëlqen Chelsea, shkruan mediumi britanik “Daily Mail”, përcjell “Gazeta Express”. Sidoqoftë, përfaqësuesi belg duket dëshiron ta vazhdojë karrierën në Serie A. Dhe, kjo nënkupton se su lmuesi i rrez ikshëm mund të transferohet tek “Nerazzurri” gjatë verës që vjen. Mertens nuk ka pranuar ta vazhdojë kontratën me Napolin.