Së fundmi është mësuar se njëra nga macet e këngëtares së famshme Taylor Swift e quajtur, Olivia Benson ka një pasuri marramendëse.

Vlera e saj në para është 97 milion dollarë dhe ta dini se i ka fituar të gjitha vetë. Olivia ka një llogari në Instagram që figuron me miliona ndjekës dhe që menaxhohet nga Taylor.

Ajo gjithashtu është shfaqur në disa nga klipet e këngëtares dhe është bërë pjesë e reklamave të ndryshme pa përfshirë fitimet që merr nga Instagrami.

Kjo pasuri e maces së Taylor Swift tejkalon pasurinë edhe të disa nga motrave Kardashian.