Marrin fund kufizimet ne levizje, pamundesia per te qarkulluar me mjet pa orar dhe dalja jashte qyteteve. Qe sot “shuhen” zonat e kuqe, dhe te gjithe jane te lire te levizin si me pare, por me apelin e forte per kujdes, pasi virusi qe na mbajti kaq gjate ne izolim nuk eshte zhdukur.

Qe nga dita e sotme, hiqen kufizimet e lëvizjes në çdo zonë por kërkohet vetëndërgjegjësim për të mos e ulur vigjilencën, për të zbatuar distancimin social ↔️ dhe për të ruajtur higjienën vetjake.