Në Shkodër, Shoqata e Transportit Interurban ka deklaruar se nesër në orën 06:00 do të nisë nga puna dhe do të vazhdojë deri në orën 17:00 të pasdites.

“Shoqëritë e transportit të qarkut të Shkodër do fillojnë daljen në punë. Jemi prej 4 muajsh pa punë dhe rrezikojnë problemet tona ekonomike të familjes. Nesër, ditë e mërkurë linjat tona ndërqytetase do të fillojmë punë në orën në 6 të mëngjesit deri në orën 5 pasdites”