Gjatë një ndeshjeje futbolli me miqtë e tij këtë të premte kryebashkiaku Erion Veliaj duket se ka pësuar edhe një dëmtim dhe për këtë i është dashur edhe një vizitë tek një fizioterapist. Por ajo që spikat është batuta epike e tij me një militant të PD-së.

Ilvi Begolli (Mjeku): Kur kryetari vjen në Orthomed.Ton1kros: Ishalla bie nga shkallët kur të dalë nga klinika. Erion Veliaj:S’ke fat lal sot shpëtova edhe pse eci si zdroms prej dëmtimit. Me gjasë dhe afatgjatë sa të kem fizioterapistin sportiv më të mirë në Tiranë.