Xhensila Myrtezaj është një nga këngëtaret më të pëlqyera shqiptare: Bukuri, vokal dhe një bashkëshort që e katapultoi në botën e showbizzit. Kohët e fundit ka ‘plasur edhe pasuri e madhe’, aq sa dhe vetë Xhensila nuk e ‘di nga i burojnë’.

Gjithsesi, po të shohësh fotot e vjetra të saj, del që jo gjithmonë ka qenë e tillë dhe se ndryshimi ndër vite i këngëtares është dras tik. Në disa fotografi të vjetra të Xhensilës vërehet ndryshimi i madh i saj, krahasuar me tani dhe këtë padyshim që e ka arritur falë oper acioneve plastike.

Buzët, mollëzat, hunda dhe vetullat kanë bërë që ajo sot të duket thuajse tjetër person. Por, Xhensila ka qenë aq e mençur sa ndërhyrjet t’i bëjë në mënyrë shumë minimaliste dhe të mos vihen re, ndryshe nga Luana që me siguri, ka harruar si ka qenë.