Të gjithë kanë një botë të fshehtë që nuk e ndajnë me të tjerët. Ata jetojnë në mendimet e tyre dhe rrallë u lejojnë këtyre mendimeve të kalojnë muret e larta që kanë ndërtuar përreth vetes.

Gjeni nëse jeni një nga këto shenja:

Akrepi
Mos u habitni që Akrepi, i udhëhequr nga Plutoni, planeti i të gjitha gjërave të fshehura, është i njohur për misterin e tij. Akrepi në çdo kohë mendon se çfarë të ndajë dhe çfarë të mbajë vetë.

Në thelb, ai është studiues dhe dëshiron të qëndrojë një hap përpara të gjithëve. Kjo është për shkak se ai ka frikë se mos është i pafuqishëm, dhe nëse i beson dikujt, ai zbulon sekrete.

Bricjapi
Nëse njihni një Bricjap, e dini se sa të ngurtë dhe të pandreqshëm janë ata. Duket se fasada e tyre është prej guri dhe ju duhet ta rrëzoni, pak para se të arrini në brendësinë e saj dhe të fitoni besimin e tyre. Bricjapi udhëhiqet nga Saturni, planeti i kufijve, dhe për këtë arsye është i njohur për mbajtjen e mureve të tij të lartë. Në fund të ditës, Bricjapi thjesht dëshiron të duket i aftë për çdo gjë.

Ujori
Ujori është e vështirë të njihet, edhe pse nuk duket aq misterioz. Ai është I shoqërueshëm, magjepsës dhe di të fitojë një audiencë. Por a e vini re se sa herë këta njerëz zhduken? Kjo pasi ai është shumë i pavarur dhe individualist, duke e bërë veten shumë misterioz për emocionet e tij.

Peshqit
Karakteri i Peshqve është zakonisht një sekret. Ata jetojnë në një botë ëndrrash që askush nuk e njeh. Mund të përpiqeni t’i bëni të hapen për emocionet e tyre, por është pothuajse e pamundur. A e keni vënë re sa shpesh sytë e tyre bëhen “të zbrazët” ndërsa flisni me ta?