Doni të dini se cilat janë shenjat zodiakale të burrave më pak besnikë në dashuri?

Lexoni më poshtë:

Shigjetari

Është një shenjë që e do aventurën dhe për fat të keq, shpesh nuk mendon për pasojat e veprimeve të veta. Pikërisht për këtë, bie shpesh në tund imin e tradh tisë.

Bricjapi

Bëhet fjalë për një karakter preciz dhe manipulator, që tradh ton por vështirë se pikaset. Duke qenë një henjë shumë e programuar, është e aftë të planifikojë një tradh ti edhe në detajet më të vogla.

Dashi

Kjo është një shenjë instinktive, që i do aventurat dhe nuk arrin ta kontrollojë veten. E mira është që s’është shumë i zoti të fshehë tradh titë.