A jeni ekspert në gjetjen e zgjidhjeve logjike? Le ta testojmë trurin tuaj. Ky artikull do t’ju ndihmojë të sfidoni fëmijën brenda jush dhe të përmirësoni aftësitë tuaja intelektuale.

Këtu është një seri numerike që ndjek rregulla të caktuara.

Cili numër është tjetër dhe pse?

Lexo edhe : Këto janë 5 ushqimet më të shëndetshme në botë
Numri tjetër është 23. Gjëja këtu është, ne e rrisim shumën e numrave të mëparshëm me 1.

2 + 5 = 7; 7 + 1 = 8

5 + 8 = 13; 13 + 1 = 14

8 + 14 = 22; 22 + 1 = 23