Mbretëresha e Anglisë, Elizabeth II, ndonëse 94-vjeçe është tejmase në formë. Ajo është fotografuar së fundmi në timonin e “Range Rover”-it të saj, për një xhiro rreth fshatit Norfolk. Me një palë syze të errëta dhe shall në kokë, Mbretëresha dukej e zhytur thellë në mendime, ndërsa drejtohej nëpër rrugët “e veshura” me pemë.

Muajin e kaluar ajo dhe burri, Princi Philip, 99 vjeç ndërprenë pushimet e tyre verore në Balmoral për të kaluar ca kohë së bashku në Wood Farm, ku Duka i Edinburgut tani jeton vetëm në një shtëpi “modeste” me pesë dhoma gjumi.