Kur na ndajnë edhe pak muaj nga zhvillimi i zgjedhjeve të përgjithshme, Forumi Rinor Demokrat duket se ka “braktisur” Lulzim Bashën. Teksa ka postuar fotot në Facebook, Forumi Rinor Demokrat ku duket edhe kreu i tyre Belind Këlliçi si dhe Nevila Xhindi, ata kanë bërë përcaktuar si vendodhje sikur të jenë në selinë e Partisë Socialiste. Me sa duket, ende pa nisur fushata, të rinjtë e FRD-së kanë ngatërruar selinë, duke shprehur dëshirën për t’u larguar nga SHQUP-pi.