Mbrëmjen e sotme nisën largimet nga “Përputhen”. Vajzat vendosën që të largonin Renaton, por i papritur ishte reagimi i Erjonit.

Ai tha se e ka njohur Renaton dhe e vlerësoi për faktin që është burrë tamam. “Dhe meqë bëhet kështu, dua të largohem dhe unë. Më mirë jashtë me burrat”, u shpreh Erjoni.