Ministrja për Marrëdhëniet me Parlamentin, Elisa Spiropali, ka komentuar foto e publikuara në disa media pranë opozitës nga mo rgu i Tiranës, ku shiheshin k uf om at të shtrira në tokë. Ajo ka a kuz uar opozitën se po bën lu ftë për pushtet me të vd ek urit. “Cila media në botë cila opozitë në botë nxjerr foto nga mo r gu në një situatë të tillë kur njerëzit janë të ngarkuar psikologjikisht dhe vujanë se familjarët i kanë të shtruar në spitale.

Ak uzat mbi moralin e tyre dhe profesionizmin e mjekëve dhe me ngareksë ligjore, shkuan deri aty sa k ërcë nuan se do ta çojnë në prokurori por të shkojnë në prokurori. Të gjithë janë duke bërë l uftë për pandeminë këta janë duke bërë luf të për pushtet, por nuk merret pushteti me të vd eku rit. Ti lëmë të vd ek ur it të prehen dhe fmiljarët të qetësohen ne do të vazhdojmë lu ft ën me mjekët, per ti bërë ballë pandemisë. Është një kohë për të reflektuar se politika nuk mund ta bëjë shoqërinë copa por ta bashkojë”, tha Spiropali.