Çdo nënë e re kalon një periudhë ndjeshmërie pas lindjes që shoqërohet nga dyshimi nëse po kujdesen siç duhet për beben e tyre apo jo. E ftuar në ‘Ftesë në 5’ ajo ka treguar veç të tjerave, edhe për mëmësinë e jetën e saj të re. Madje, ajo tha se do ta dëshironte shumë një fëmijë të dytë. Jonida ka thënë se Emi i ngjan më tepër partnerit dhe këtë gjë e ka patur të vështirë për ta pranuar por tashmë është pajtuar me këtë fakt.

Gjithashtu Jonida tha se ka qenë tepër e ndjeshme pas lindjes dhe tregoi një rast kur është mbyllur në tualet dhe ka qarë një orë rresht.