Demi-Demi është famëkeq posesiv. Kjo është një shenjë vlerëson me të vërtetë zotërimet materiale dhe, si rezultat, dëshiron të krijojë një jetë të bukur dhe luksoze për ta ndarë me personin që ata duan. Kur Demi dashruon, dëshiron të mbajë larg partnerit çdo njeri të mundshëm.

Luani- Luani është një shenjë krenare dhe magnetike që ka çdo pritje të jetë qendra e vëmendjes dhe marrësi i gjithë dashurisë së partnerit të tyre. Normalisht kjo nuk është një çështje, sepse kjo shenjë e ngrohtë dhe besnike me zemër zakonisht lind të njëjtën gjë nga partneri i tyre. Sidoqoftë, nëse për çfarëdo arsye ndihen sikur nuk po marrin të gjithë fokusin e duhur, Luani mund të bëhet shpejt i pasigurt dhe i inatosur. Në fund të fundit, gjithçka ka të bëjë me egon me këtë shenjë, dhe kur bëhet mavijosur ata mund të fillojnë të marrin më të keqen. Si rezultat, kjo shenjë mund të tërhiqet përbrenda dhe të ftohet .

Virgjëresha-Virgjëresha është një shenjë që luf ton me zilinë në përgjithësi. Kjo sepse ata janë aq të ashpër me veten e tyre për shkak të natyrës së tyre shumë kritike. Kjo natyrë mund të shtrihet në marrëdhëniet e tyre gjithashtu, por mund të shfaqet në xhelozi.

Akrepi-A ka Akrepi çështje besimi? Kjo shenjë është deri tani më xhelozia në të gjithë zodiakun. Fakti është se ata me të vërtetë luftojnë me besimin në përgjithësi, kështu që natyrisht e njëjta gjë është e vërtetë kur bëhet fjalë për marrëdhëniet e tyre. Pjesërisht, kjo është për shkak se Akrepi është edhe në mëshirë dhe në frikë nga fuqia e emocioneve të tyre. Ata luftojnë për të përpunuar ato ndjenja sepse ato ndihen kaq thellë nga kjo shenjë uji. Si rezultat, Akrepi qëndron në mbrojtje gjatë gjithë kohës. Shtë më mirë të supozosh më të keqen sesa të jesh i fikur, ose kështu mendojnë ata. Kjo është një shenjë që mund të shkojë aq larg sa të fillojë spiunimin, dhe kur partnerët e tyre mashtrojnë, është pothuajse një lehtësim sepse konfirmon dhe vërteton fr ikën e tyre.