Kate Middleton harxhon mijëra dollarë për të qenë perfekte në daljet e saj në publik. Daily Mail raporton se Kate u pa në veshje të reja në vlerë prej 104,209 euro këtë vit, që është më pak se totali i saj i vitit 2019 prej 114,280 euro.

Pamja e saj më e shtrenjtë ishte në mars, kur ajo arriti në Aeroportin Ndërkombëtar të Dublinit në një palë vathë Asprey Daisy Heritage që kushtuan plot 19,174 euro. Katherine Hooker, rrobat e së cilës Kate i ka veshur, i tha Huffington Post në 2013: “Kate nuk merr rroba falas, dhe unë e kam dëgjuar këtë nga njerëz të tjerë që bashkëpunuan me të”.

Rezulton se Kate dhe William paguajnë për veshjet e saj nga buxheti i shtëpisë së tyre, i cili raportohet se financohet nga Duka i Princit Charles të Cornwall.