Kryeministri Edi Rama dhe kryedemokrati Lulzim Basha, ishin mbrëmjen e sotme paralelisht të ftuar në dy emisione, i pari në ‘Open’ në Top Chanel dhe i dyti në ‘Opinion’ në Tv Klan. Përpos audiencës në televizion e cila nuk mund të matet me shifra fikse, është edhe audienca në profilet përkatëse në Facebook.

Ajo që vihet re është që Kryeministri Rama ka një audiencë rreth katër herë më të lqartë se Basha në Facebook-un e tij. Këto shifra në një farë mënyre tregojnë edhe interesin e qytetarëve për të parë dhe për të dëgjuar secilin. Lexo.al/

Më poshtë ju sjellim fotot e kapura në të njëjtën kohë: