Gaforrja Gaforrja në të vërtetë është një shenjë që u takon njerëzve që nuk kanë asnjëherë probleme me linjat, përkundrazi, ato janë shumë të holla. Gaforrja në përgjithësi është në dietë për një arsye tjetër nga të qenit mbipeshë, kështu që nuk ndjek një dietë me kalori të ulët që synon uljen e peshës trupore, qëllimi i tij nuk është të humbasni peshë. Gaforrja thjesht dëshiron të mbetet i shëndetshëm sepse është një shenjë shumë hipokondriake. Mjafton që Gaforrja të dëgjojë dy njerëz që flasin për një sëmundje që ai ka frikë të ketë, kështu që ai menjëherë vrapon në supermarket për të blerë ushqime të shëndetshme të pasura me antioksidantë për të mbrojtur më mirë veten nga çdo problem. Gaforrja ka tendencë të përfshijë frutat dhe perimet në dietën e tij dhe të pijë shumë ujë. Ai e prish ushqimin e hedhurinave dhe skuqura.

Peshorja Peshorja është një shenjë e zodiakut që u përket njerëzve që priren të fitojnë peshë kur përparojnë moshën. Prandaj ata janë të hollë dhe të hollë si fëmijë dhe të rinj, por fillojnë të tregojnë një tendencë për të fituar peshë në moshë të vonë. Vetëm kështu Peshorja më në fund do të kalojë në një dietë, për të mos hequr dorë nga minimumi i estetikës që ishte aq e rëndësishme për të kur ishte e re. Lindja e shenjës së zodiakut të Peshores janë në të vërtetë estetika e Zodiakut dhe nuk duan të jenë të dhjamosur për ndonjë arsye pse dieta kundër të mirave të linjës perfekte është e mirëseardhur. Edhe pse në rininë e tyre, Peshorja vlerëson tepricat e tryezës gjithashtu sepse falen nga hollësia e gjithëpranishme, kur vitet kalojnë, ata fillojnë të mbajnë më shumë.

Shigjetari Shigjetari kujdeset shumë për formën e tij fizike, kështu që ai është një vizitor i shpeshtë i palestrave dhe i sporteve. Shigjetari gjithashtu nuk pi duhan dhe nuk pi alkool. Prandaj do të kuptoni që ai është gjithashtu gjithmonë në dietë. Ata që lindin nën shenjën zodiake të Shigjetarit janë veçanërisht të interesuar për ushqimin, kështu që gjithmonë përpiqen të ndjekin një dietë të ekuilibruar të pasur me fruta dhe perime sezonale, të pinë shumë ujë mineral natyral çdo ditë, të ndryshojnë dietën me proteina të dyja me origjinë shtazore sesa perimet. Shigjetari veçanërisht urren pije të gazuara dhe ushqim të shpejtë. Ata që lindin nën shenjën e Shigjetarit janë shumë tradicionalistë dhe nuk janë të interesuar në kulturën e huaj të kuzhinës në asnjë mënyrë.