Këto 2 shenja astrologjie të mëposhtme janë më të rrallat sepse në këto muaj kanë lindur më pak njerëz:

Ujori-Duket se pak njerëz kanë lindur në periudhën janar-shkurt. Kështu bota ka më pak Ujorë, njerëz që konsiderohen si pa fat, por shumë besnikë.

Dashi-Edhe njerëz Dash bota ka më pak dhe sa keq. Dashi është një nga shenjat më të përkushtuar dhe protektivë ndaj fëmijëve.