Eri dhe Ledjana kanë zhvilluar takimin e tyre të dytë me njëri-tjetrin, ku kanë bërë gara me makina. Eri tha se nëse do të fitonte, Ledjana duhet ta mbante “hopa”. Por ai humbi dhe u përball me pyetjen e Ledjanës, e cila donte të dinte se cilën prej vajzave do të eliminonte nga programi. Ledjana: U mundova të mbaj veten, por doja të bërtisja “Hë mo Eri, çfarë ke?”. Mezi prite hyrjen e re dhe thashë çfarë kemi ne të tjerat që e ka e reja.

Eri: Kur pashë që nuk më zgjodhe në takim thashë se nuk do më zgjedhësh më. (Bëhen gati për garën me makina) Eri: Nëse unë fitoj, do më mbash hopa se s’bën. Ledjana: S’të mbaj dot, por do fitoj. Bora: Kush fitoi? Ledjana: Unë. Dënimin do ja jap në studio. Nëse të jepet mundësia të eliminosh, cilën nga vajzat në studio do zgjidhje? Eri: Anën se më duket personi më i shtirur këtu.