Ka vazhduar edhe sot diskutimi në Përputhen për puthjen e Jasminës me Andin dje në prime. Por pse e bëri Jasmina? Kjo ka qenë pyetja që të gjithë në studio kishin për Jasminën, mes dyshimeve se ajo mund të jetë thjesht dhe vetëm për show.

Debati në studio Jasmina: Puthjen kam dashur që ta jap që në takim. Erlindi: Po pse? E puthe për show, apo se e ndjeve? Merre dhe dil jashtë pra, shkëmbyet dhe pështymat me njëri tjetrin , është dhe kohë covidi

Jasmina: Nuk njihemi aq mirë. Ne kemi diçka me njëri tjetrin. Unë akoma se njoh Andin 100 përqind Andi: Unë se prisja, por meqë më tha s’do të thotë se ka përputhje. Më la të kuptoja disa gjëra, që është shumë guximtare. Jasmina është vajza që unë pëlqej më shumë dhe kjo e shtoi akoma më shumë pëlqimin.