Kryeministri Edi Rama ka ndarë disa foto në facebook nga fushata e vaksinimit në Vlorë e Fier. Rama shkruan se ndërsa 140 shtete, nuk kanë marrë ende asnjë doze vaksine, ” ne vazhdojmë vaksinimin e bluzave të bardha dhe të të moshuarve në shtëpitë e kujdesit shtetëror, si edhe personelit në shërbim të tyre”.

Brenda marsit do jetë vaksinuar çdo mjek e infermier, premton kryeministri ndërsa shton se: Fatkeqësi e madhe e këtij vendi helmi që prodhohet pa ndalim e as turp, nga ata që e bëjnë përditë e më të ndjeshme mungesën e një vaksine kundër
tërbimit të njeriut

Postimi

?140 shtete, ndër të cilat edhe shtete të rajonit tonë, nuk kanë marrë ende asnjë doze vaksine, ndërkohë që ne vazhdojmë vaksinimin e bluzave të bardha dhe të të moshuarve në shtëpitë e kujdesit shtetëror, si edhe personelit në shërbim të tyre?

Brenda marsit do jetë vaksinuar çdo mjek e infermier, si edhe do jemi duke vijuar vaksinimin e +80 vjeçarëve, ndërkohë që jemi optimistë për marrjen njëkohësisht të sasive të tjera për të rritur numrin e vaksinimeve❤️

Fatkeqësi e madhe e këtij vendi helmi që prodhohet pa ndalim e as turp, nga ata që e bëjnë përditë e më të ndjeshme mungesën e një vaksine kundër
tërbimit të njeriut?
*Vlorë, Fier

 

https://www.facebook.com/138734771522/posts/10158567236851523/?d=n