MANCHESTER, ENGLAND - JULY 02: Liverpool manager Jurgen Klopp and Manchester City manager Pep Guardiola on the touchline with fourth official Mike Dean during the Premier League match between Manchester City and Liverpool FC at Etihad Stadium on July 2, 2020 in Manchester, United Kingdom. (Photo by Visionhaus)

Trajneri i Manchester City-t, Pep Guardiola, ka shigjetuar trajnerët e tjerë të Premier Leagues që po justifikohen në lidhje me rezultatet e dobëta dhe faktin që “Qytetarët” po fitojnë kampionatin. Nuk mund të mungonte dhe kunji i tij për trajnerin Jurgen Klopp.

“Të gjithë mendojnë për justifikime në momentin që ankohen. Kur mendon për justifikime nuk mendon për të luajtur mirë. Justifikimet nuk ndihmojnë në sport.

“Nuk gjykoj fjalët e trajnerëve të tjerë. Trajneri Klopp tha se ne duhet të qëndrojmë 2 javë pushim. Si mund të ndodhë kjo, nuk e kuptoj se si mund të ndodhë”, – tha ai.