Çfarë shenje je ti? Po partnerja jote? Hidhu një sy atyre që kanë nën kontroll këdo dhe gjithçka, për të ditur ç`të pret.

Gruaja Bricjap-Gratë e Bricjapit kanë një personalitet shumë të vendosur. Kjo është përparësia e shenjës së tyre. Vështirë se dëgjojnë mendimin e të tjerëve, sepse janë të bindura që e vërteta e tyre është absolute. Në këtë mënyrë çdo lloj konfrontimi bëhet i padobishëm, sepse ato nuk do ta pranojnë kurrë që e kanë gabim.

Gruaja Virgjëreshë-Janë shoqet e gruas Bricjap. Ato përpiqen për përsosmëri absolute dhe besojnë se mund të arrijnë gjithçka. Nuk hezitojnë të përdorin manipulimin për të demonstruar vlefshmërinë e asaj që thonë. Kanë një inteligjencë të lindur.

Gruaja Binjak-Nuk e vrasin mendjen për askënd nëse bëhet fjalë për të arritur qëllimin që kanë. Në dashuri, si në çdo fushë tjetër të jetës së tyre, ato janë mjaft autoritare. Padyshim që janë të sinqerta dhe besnike, por kanë tendencën të kenë kontroll mbi partnerin e tyre dhe gjithçka që lidhet me të. Mjerë ti nëse i fsheh asaj diçka.

Peshorja-Një shenjë që në thelb ka tendencën për harmoni dhe për të shmangur konfrontimet, por nuk përkulet para të tjerëve nëse është fjala për të çuar deri në fund qëllimin e saj. Duan të dinë gjithçka dhe kontrollojnë gjithçka. S`ka asgjë që ua ndryshon mendimin. Janë mjaft kapriçioze dhe protektive ndaj partnerit.