Testi psikologjik i mëposhtëm që ju nxit të tregoni gjënë e parë që shihni zbulon disa aspekte të personalitetit shpesh të neglizhuara. Ky lloj testi vlerësohet shumë nga përdoruesit përreth web-it që testojnë veten e tyre të intriguar nga ky lloj argëtimi. Me këtë rast do të keni mundësinë të mësoni rreth aspekteve të personalitetit për të cilat mund të mos jeni as të vetëdijshëm. Profilet që dalin nga testi padyshim do ju befasojnë shumë. E vetmja gjë që duhet të bësh është të lejosh që të jesh i udhëhequr nga intuita jote. Gjëja e parë që shikon syri juaj në fakt do t’ju japë përgjigje për veten tuaj.

Një mace Nëse gjëja e parë që keni parë është një mace do të thotë që ju jeni një person shumë i hapur që i jep përparësi mbi të gjitha ndjenjës tuaj të lirisë. Një personalitet i tillë në të vërtetë urren kufijtë, barrierat dhe kufizimet dhe për këtë arsye shpëton kur gjendet në situata që mund ta burgosin ose ta kushtëzojnë. Ai gjithashtu beson fuqimisht se njerëzit mund të ndryshojnë dhe të përmirësohen pavarësisht nga prejardhja e tyre. Nuk ka asnjë pengesë për këtë individualitet kur bëhet fjalë për ndjenjat.

Silueta e dy personave Nëse syri juaj kapi së pari siluetën e dy personave, atëherë kjo zbulon se për ju, në jetë, ka gjëra më të rëndësishme sesa dashuria. Në fakt, ju preferoni një miqësi të mirë dhe të sinqertë mbi jetën e një çifti. Në fakt, ju i konsideroni këto bono vetëm të përkohshme dhe për këtë arsye nuk janë të afta të zgjasin përgjithmonë. Nga ana tjetër, për ju miqtë janë përgjithmonë. Prandaj ju keni tendencë t’i kushtoni një rëndësi të madhe asaj që mendon rrethi juaj i ngushtë, ajo që ata ju thonë është e shenjtë. /revistapsikologji