Tik Tok dhe Universal Music Group (UMG) kanë bërë një aleancë. Universal ka disa nga artistët më të njohur në botë në arkivën e tij, kështu që njoftimi është një lajm i shkëlqyeshëm për përdoruesit e Tik Tok. Marrëveshja do të thotë që përdoruesit e Tik Tok do të kenë më shumë akses në këngë nga artistë të Universal si Ariana Grande, Justin Bieber dhe Mariah Carey. Të dyja kompanitë kanë thënë gjithashtu se po punojnë së bashku për karakteristika të reja dhe emocionuese për aplikacionin.

Përdoruesit e Tik Tok tani do të jenë në gjendje të përdorin katalogun e plotë të muzikës të Universal për të krijuar videot e tyre.Është gjithashtu një lajm i shkëlqyeshëm për artistët sepse ata do të kompensohen kur të përdoren këngët e tyre. Tik Tok më parë ka nënshkruar marrëveshje me kompani të tjera muzikore si me Sony Music dhe Warner Music Group./e.c.